Mr. Bowie: The Reality Show

Mr. Bowie: The Reality Show

Slavnostní křest videoklipu s novým symfonickým zpracováním písně Space Oddity při příležitosti 55 let od vydání této kultovní skladby.

Nejznámější skladba Davida Bowieho slaví 55 let od svého vydání. Na počest tohoto významného jubilea připravil český zpěvák Milan Devinne světově unikátní video-klip se symfonickou aranží této ikonické písně.

Skladba Space Oddity je nejznámějším hudebním počinem Davida Bowieho, hudeb-ní a módní ikony. K oslavě 55. výročí této skladby vytvořil Devinne se svým týmem jako první na světě jedinečnou symfonickou aranž, kterou doprovází vizuálně pou-tavý videoklip. Tento klip zároveň vzdává hold imaginárnímu astronautovi Majoru Tomovi, jenž ztroskotá na rudé planetě.

Jubilejní křest této symfonické verze proběhne 24. října ve Spektru v Sezimově Ústí jako součást koncertního programu Mr. Bowie: The Reality Show. Během večera zazní i další hity z pozdního období kariéry Davida Bowieho, především z jeho slavné Reality Tour z roku 2004.

Mr. Bowie je jediný středoevropský tribut této nestárnoucí legendy se členy působí-cími v českém showbyznysu, podpořený osobnostmi, které s Davidem Bowiem spo-lupracovaly, včetně Hermjo Kleina (tour manažera Rolling Stones, Davida Bowieho a mnoha dalších), Petera Freestona (bývalého komorníka Freddieho Mercuryho) a Richarda Younga (dvorního fotografa britských celebrit jako David Bowie, Freddie Mercury, královské rodiny a dalších). Tento koncert je jedinečnou příležitostí zažít poctu jednomu z největších hudebních ikon naší doby.

S projektem Mr. Bowie se přenesete do světa Davida Bowieho a jedinečné atmo-sféry legendárních hitů této osobnosti. Milan Devinne oživuje Bowieho písně, s respektem zachovává profesionální interpretaci písní, specifické kostýmy, ale i jedinečnou show, kterou umocňuje totožná barva hlasu frontmana kapely.

Galerie

Městské středisko kultury a sportu Sezimovo Ústí Vás zve

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Čtvrtek, 24. 10. - 19:00 Koupit
Název: Mr. Bowie
Cena: 320,00 Kč
Místo: Spektrum
nám. Tomáše Bati 701
391 02 Sezimovo Ústí
Zobrazit na mapě