Mr. Bowie: The Reality Show - PŘESUNUTO NA 25. 11. 2024

Mr. Bowie: The Reality Show - PŘESUNUTO NA 25. 11. 2024

Slavnostní křest videoklipu s novým symfonickým zpracováním písně Space Oddity při příležitosti 55 let od vydání této kultovní skladby.

Z DŮVODU NEMOCI SE KONCERT PŘESOUVÁ NA 25. LISTOPADU 2024.

JIŽ ZAKOUPENÉ VSTUPENKY NA PŮVODNÍ TERMÍN 24. 10. 2024 ZŮSTÁVAJÍ

V PLATNOSTI. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

**************************************

Nejznámější skladba Davida Bowieho slaví 55 let od svého vydání. Na počest tohoto významného jubilea připravil český zpěvák Milan Devinne světově unikátní video-klip se symfonickou aranží této ikonické písně.

Skladba Space Oddity je nejznámějším hudebním počinem Davida Bowieho, hudeb-ní a módní ikony. K oslavě 55. výročí této skladby vytvořil Devinne se svým týmem jako první na světě jedinečnou symfonickou aranž, kterou doprovází vizuálně pou-tavý videoklip. Tento klip zároveň vzdává hold imaginárnímu astronautovi Majoru Tomovi, jenž ztroskotá na rudé planetě.

Jubilejní křest této symfonické verze proběhne 24. října ve Spektru v Sezimově Ústí jako součást koncertního programu Mr. Bowie: The Reality Show. Během večera zazní i další hity z pozdního období kariéry Davida Bowieho, především z jeho slavné Reality Tour z roku 2004.

Mr. Bowie je jediný středoevropský tribut této nestárnoucí legendy se členy působí-cími v českém showbyznysu, podpořený osobnostmi, které s Davidem Bowiem spo-lupracovaly, včetně Hermjo Kleina (tour manažera Rolling Stones, Davida Bowieho a mnoha dalších), Petera Freestona (bývalého komorníka Freddieho Mercuryho) a Richarda Younga (dvorního fotografa britských celebrit jako David Bowie, Freddie Mercury, královské rodiny a dalších). Tento koncert je jedinečnou příležitostí zažít poctu jednomu z největších hudebních ikon naší doby.

S projektem Mr. Bowie se přenesete do světa Davida Bowieho a jedinečné atmo-sféry legendárních hitů této osobnosti. Milan Devinne oživuje Bowieho písně, s respektem zachovává profesionální interpretaci písní, specifické kostýmy, ale i jedinečnou show, kterou umocňuje totožná barva hlasu frontmana kapely.

Galerie

Městské středisko kultury a sportu Sezimovo Ústí Vás zve

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Pondělí, 25. 11. - 19:00 Koupit
Název: Mr. Bowie
Cena: 320,00 Kč
Místo: Spektrum
nám. Tomáše Bati 701
391 02 Sezimovo Ústí
Zobrazit na mapě