Afrika s Tomíkem

Afrika s Tomíkem

LOUTKOVÝ SÁL

Jak se řídí tuktuk v Africe? Jak žijí dnešní domorodé kmeny? Co vše se tam jí? Co malárie?

Tomáš Vejmola se vydal na další NEUVĚŘITELNOU cestu po východní Africe (JAR, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Malawi, Tanzanie a Uganda) a to opět s tuktukem a s kameramanem Davidem Žváčkem! Převážně veselé a kolikrát až neuvěřitelné příběhy vám Tomík společně s Davidem barvitě povypráví a promítnou na plátně v podobě fotografií a videí, které na 111 dní dlouhé cestě posbírali.

Určeno pro všechny, kdo se chce zasmát, kdo se rád inspiruje nebo se chce dozvědět něco nového o cestování a nechce cestovat s tuktukem po světě!

**************************************

Tomáš Vejmola je mladý cestovatel, který se rozhodl brázdit svět s úsměvem na tváři a nejlépe v sedle tuktuku. Pouští se do náročných expedic, které garantují silné až dechberoucí zážitky, ale i veselé historky, u kterých se od srdce zasmějete.

Když zrovna necestuje po světě s tříkolkou, tak dělá průvodce Maroku či Gruzii nebo cestuje po České republice, kde v knihovnách, kinech, ve školách i na festivalech vypráví o svých cestách. Kromě toho napsal z cest dvě knížky a natočil cestopis Z Hranic okolo hranic, který běží na TV Prima Zoom!

Galerie

Městské středisko kultury a sportu Sezimovo Ústí Vás zve

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Středa, 6. 11. - 19:00 Koupit
Název: Afrika s Tomíkem
Cena: 150,00 Kč
Místo: Spektrum
nám. Tomáše Bati 701
391 02 Sezimovo Ústí
Zobrazit na mapě