Spektrum Scary fest

Spektrum Scary fest

Spektrum Scary fest

Pohádky o strašidlech, duchařské povídačky i mrazivé horory. To je Spektrum Scary fest.

První listopadový víkend pořádá kino Spektrum filmový dušičkový festival. Program je připravený pro děti, teenagery i dospělé. V pátek a v sobotu se navíc odehrají speciální noční projekce.

Scary fest zahájí v pátek 1. listopadu v 15 hodin dětský karneval. Hned vzápětí si mohou děti i rodiče vychutnat film Příšerákovi 2. Program přitvrdí ve 20 hodin, kdy na řadu přijde klasika a Herzův Spalovač mrtvol, od 22 hodin začne speciální noční promítání pro otrlé, připravený je Vymítač ďábla: Znamení víry.

Sobota nabídne pět filmů, dětské a rodinné projekce začínají v 10 a v 15 hodin. Do večera pak budou k vidění další tři filmy: Pět nocí u Freddyho, Ghost stories a od 22 hodin obstará závěr dne hororový Černý telefon.

Na neděli jsou připravené čtyři filmy, děti potěší Krakenteena Ruby nebo Strašidlo cantervillské, které na večer vystřídá jeden z dílů ikonického hororu Vřískot nebo filmový Kostlivec natočený podle povídky Stephena Kinga. Večerní a noční filmy jsou záměrně ponechané v původním znění s titulky.

Vstupné na karneval je 70 Kč, stejně tak jako vstupné na jednotlivé filmy. Lístky na představení jsou k dispozici na místě, v infocentru Spektra nebo online.

Galerie

Informace o akci a jejím konání